Néhány ötlet lánykéréshez! Uraim, gatyákat felkötni!

Megható lánykérés a moziban:

Matt sikerrel járt a lánykérésnél, ráadásul hatalmas népszerűségre is szert tett: videóját egy év alatt több, mint 22 millióan nézték meg az interneten világszerte

A legkegyetlenebb lánykérés:

Egy 30 éves orosz férfi megrendezte saját végzetét azért, hogy megkérje a barátnője kezét. A tetszhalál, melynek megszervezésére Alekszej Bykov egy komplett stábot alkalmazott, egy teszt volt, mellyel a férfi megbizonyosodhatott kedvese érzéseiről.

A nagy napra a pár találkozót beszélt meg, ahová Alekszej értelemszerűen nem ért oda. Amikor a lány meglátta az összetört autókat, a roncsokat, a füstöt és vérbe fagyott szerelmét, azonnal zokogni kezdett. Hogy a történet még hihetőbb legyen, az álmentős még oda is lépett hozzá, és közölte vele, hogy a társa valóban életét vesztette a balesetben.
 

Legkreatívabb lánykérés:

Szülei házába hívta barátnőjét ebédre, akit bátyja váratlanul beültetett egy terepjáró hátsó felébe, és a fejére adott egy fülhallgatót. Ami ezután következett, az a világ egyik legnagyszerűbb - és a könnyzacskókat is próbára tevő lánykérése.

Lánykérés a focipályán:

A lány őszinte öröme nagyon kedves!

Lánykérés és esküvő egyben

Tipikus amerikai módra… Sok baráttal, sok szervezéssel, sok-sok mindennel… :)

A szerelmes férfi egy jelenettel indít, amiből úgy tűnik, hogy hűsége megkérdőjelezhető. De jön a biztonsági szolgálat és a síró barátnőt megvigasztalja, majd táncolni kezd, majd az asztaloknál is táncolnak, a mozgólépcsőn is táncolnak, a liftből kilépő emberek is táncolnak…Mindenki táncolni kezd, mert ez Nikki nagy napja… néhány perc múlva Ő is rájön :)

A plázából kiérve a rengeteg táncos közül kilép Justin és megkéri Nikki kezét… - folytatják útjukat a tömegben, ahol a család és barátok előtt azonnal ki is mondják a boldogító IGEN-t :) 5 perc menyasszonyság… utána házasság: örökre….